Обучение по предприемачество за учители от начален етап

primary entr

11.06.2024

На 27 юни 2024 г. „Образование 5.0“ ще проведе онлайн обучение „Педагогически подходи за изграждане на инициативност и предприемчивост в детската градина и началното училище“ с лектор д-р Магданела Делинешева.

Програмата е вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти под УИН 67500007 и носи един квалификационен кредит. Подходяща е за учители, преподаващи технологии и предприемачество, както и за ръководители на занимания по интереси.

Темите обхващат важни въпроси, свързани с обучението по предприемачество за изграждане на ключовата компетентност инициативност и предприемчивост в началното училище – защо е необходимо и какви са ползите за всички участници, какви са неговите цели и очаквани резултати, как се осъществява в рамките на общообразователната, разширената или допълнителната подготовка.

Участниците ще получат помагало по предприемачество, подходящо за ученици от 3. и 4. клас, включващо книжка с разкази и работни листове към нея, както и насоки за работа с учебните материали.

Таксата за участие в обучението е 60 лв. с включен ДДС. След регистрация участниците получават потвърждение или проформа фактура в срок до 1 работен ден. Плащането следва да се извърши в рамките на 7 работни дни от изпращането на потвърждението, но не по-късно 25.07.2024 г.

Официално писмо и програма за обучението са достъпни Писмо и програма обучение по предприемачество.

Регистрационния формуляр за участие ще намерите тук: https://edu5.0.bg/lime/index.php/896985?lang=bg

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp