Обучения на учители през април и май

Screenshot 2021-06-24 at 11.12.41
31.05.2021

Интересът към безплатните обучения на „Образование 5.0“ в рамките на проект Smart Classroom на Samsung България продължи на пълна скорост и през месеците април и май. Предоставяме ви информация за броя обучени учители и градовете, от които дойдоха заявките през изминалите два месеца.

През април бяха проведени 7 обучения – 4 по програмата за създаване на учителско портфолио, 2 за работа с платформата smartclassroom.bg  и 1 за създаване на ресурси с инструмента за добавена реалност Smart CreatAR.

Общо обучените учители за месец април са 140 от 7 училища и 1 детска градина от следните населени места – с. Карабунар, Благоевград, Правец, Българово, с. Маринка, Ракитово, Шумен и Средец.

През май месец бяха организирани 6 обучения, всички по програмата за създаване на учителско портфолио. Общо се записаха 105 учители от 4 училища от Варна, Трявна, Велики Преслав и Мездра.

За юни предстоят да се проведат 7 обучения – 5 за портфолио и 2 за работа с платформата smartclassroom.bg.  Заявени са групови обучения от училища в София, Добрич, Правец, Белово, Велики Преслав и детска градина от Средец.

През юли и август няма да се провеждат обучения, но през август ще отворим регистрацията за индивидуални заявки за дати през месец септември.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp