SmartClassroom.bg предоставя допълнителни ресурси за учители и ученици

modules

В платформата за смесено обучение – SmartClassroom.bg са достъпни три допълнителни модула за насърчаването и развитието на дигиталната компетентност и инициативността.
Първият от тях е насочен към дигиталната идентичност на всеки човек и актуалната тема за личните данни. Вторият модул я разглежда от позицията на дигиталния маркетинг като безценен инструмент на съвременния бизнес. Третият оценява предимствата на дигиталния маркетинг от гледна точка на инвестирани средства и постигнати резултати. Модулите могат да се използват както самостоятелно, така и да се надградят в посочената последователност.
Разработването на висококачествено учебно съдържание е сред приоритетите на Образование 5.0 и Samsung. Платформата smartclassroom.bg насърчава учителите да проявяват творчество, създавайки собствени уроци. Но ги подпомага и чрез допълнителни ресурси, разработени от експерти. Ресурсите могат да се използват както самостоятелно, така и за надграждане на обучението по други предмети. Дейностите в съдържанието са обвързани и с упражнения с добавена реалност, така че по съвременен и атрактивен начин учениците да приложат своите знания и умения.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp