Стартират обученията на учители за 2021 г. за работа в средата на Smart Classroom

e-learning-3734521_1920
25.01.2021

През месец февруари отново стартират обученията на учители за работа с платформата и нейните модули за учителско и ученическо портфолио и инструмента за създаване на упражнения с добавена реалност Smart CreatAR.

Обученията са безплатни, тъй като се провеждат в рамките на проект Smart Classroom на Samsung България. Те са вписани в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти и се провеждат се от квалифицирани обучители на фондация „Образование 5.0“. всяко от обученията носи на успешно завършилите един квалификационен кредит.

Съгласно промените в Наредба 15 от 22 юли 2019 г. за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти, обученията ще се провеждат изцяло онлайн. Повече информация за програмите на обученията можете да намерите на: https://edu5.0.bg/trainings/digital-free/

Ако желаете да заявите обучение специално за Вашето училище, е необходимо в него да се сформира група от минимум 15 души. Датите за индивидуално записване за участие ще бъдат обявени на сайта на „Образование 5.0“, както и тук в секция „Новини“.

Запитване за обучение можете да направите на: viktoria@edu5.0.bg

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp