Безплатен уебинар за приложение на интерактивни дисплеи

samsung-flip
17.05.2022

Samsung Electronics България и фондация „Образование 5.0“ имат удоволствието да Ви поканят на уебинара „Приложение на интерактивните дисплеи в учебния процес“. Събитието е насочено към широк кръг от педагози, преподаватели и административни специалисти от детски градини, училища, университети, школи и др.

През последните години интерактивните дисплеи навлизат все по-уверено в класните стаи. Те са незаменим помощник на преподавателя особено при обучение от разстояние. Те се превръщат в задължителен елемент за всеки STEM кабинет или съвременна конферентна зала.

По време на уебинара ще се запознаете с интерактивните цифрови дисплеи със сензорен екран от серията Samsung Flip. Те са готово решение с всичко необходимо, за да започнете работа веднага.

В първата част от уебинара ще бъдат представени основните характеристики на устройствата. Ще видите демонстрация на възможностите им за презентиране, за писане – от един или няколко души едновременно, за чертане и за работа с изображения. А също и уникалната функция за рисуване с четка с акварелни или маслени бои, при която можете да смесвате цветове от цялата палитра.

Във втората част от уебинара д-р Ангел Ангелов от СУ „Сава Доброплодни“ – Шумен, Таня Сребрева от ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ – Бургас, и Миглена Велячка от НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ – Благоевград ще споделят полезни примери от своя опит за предимствата на интерактивните дисплеи в ежедневната работа.

Събитието ще приключи с кратко представяне на стъпките за оборудване на учебното заведение с интерактивни дисплеи, а също и с възможности за финансирането на покупка. В допълнение ще имате възможност да се включите във финалната дискусия и да зададете своите въпроси към организаторите.

Уебинарът ще се проведе на 28 май, събота, от 11 ч. до 13:30 ч. За участие в него можете да се регистрирате ТУК. Крайният срок за регистрация е 26.05. (четвъртък).

Пълната програма на събитието заедно с линк за него ще поучите на имейл.

Ще се радваме да се включите и в проучването ни за опита Ви с интерактивни дисплеи на следните линкове:

Анкета за детски градини

Анкета за училища

Анкета за университети

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp