Безплатни обучения по дизайн мислене и създаване на упражнения с добавена реалност

idea-g255823a49_640
10.11.2022

Отворена e регистрация за безплатни онлайн обучения за учители по дизайн мислене и присъствени за създаване на упражнения с добавена реалност

 

Фондация „Образование 5.0” организира безплатни онлайн обучения на учители през ноември и декември на тема „Прилагане на дизайн мислене в проектно-базирано обучение за намиране на иновативни решения”, вписана в ИРОПК под УИН 67500009. Обучението се осъществява в рамките на програма Solve for Tomorrow на Samsung Electronics България.

В рамките на обучението учителите ще се запознаят с техниките на дизайн мисленето за идентифициране на проблеми в общността. В обучението учителите ще имат и практически задачи за работа по казуси, съставяне на въпросници, участие в мозъчна атака. Учителите ще преминат през целия процес на дизайн мисленето, така че след това да могат да фасилитират по същия начин проекти на свои ученици.

Синхронното онлайн обучение се провежда в рамките на 1 ден (8 академични часа), като останалите 8 академични часа са предвидени за асинхронно обучение. Ако във Вашето училище има интерес за групово обучение с минимум 15 учители, моля свържете се с нас, за да насрочим дата.

В случай че не можете да сформирате пълна група, желаещите учители имат възможност да се включат онлайн в обучение в смесени групи на някоя от следните дати: 19 ноември, 26 ноември, 03 декември, като се регистрират на следния линк: https://edu5.0.bg/lime/index.php/763171?lang=bg

Ако имате интерес към обучението по Създаване на упражнения за добавена реалност, то се провежда само присъствено и само при сформирана група от 15 учители от 1 училище. За него не се подава онлайн регистрация, можете да заявите интереса по телефона.

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на имейл: office@edu5.0.bg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp